«AV-Group Russia» - Kiinteistökauppa venäläisille
09-231-67-077
09-231-67-077
Etusivu \ Meistä \ Kiinteistökauppa venäläisille

Kiinteistökauppa venäläisille

Kiinteistökauppa venäläisille
Toimintasegmentti
Toimintasegmentti

«AV-GROUP RUSSIA» on suomalainen venäjänkaupan konsultointi- ja markkinointiyhtiö. Yrityksemme päämääränä on kehittää ja edistää Suomen ja Venäjän välistä liiketoimintaa sekä muuta maiden välistä kanssakäymistä.Kiinteistökauppa venäläisille on tällä hetkellä nopeiten kasvavin ja kehittyvin erikoistumisalueemme.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja tehokkaan markkinointikanavan suomalaisten kiinteistökohteiden markkinointiin venäläisille ostaja-asiakkaille. Venäläiset ovat olleet jo pitkään merkittävin ja samalla tärkein ulkomaalainen ryhmä asuntokaupassa Suomessa. Viimeisten tilastojen mukaan venäläiset tekivät yli 70 % ulkomaalaisten tekemistä kiinteistökaupoista Suomessa (Maanmittauslaitos, kiinteistöjen kauppahintatilasto 2018).  Tämä tilasto puhuu itse puolestaan ja kertoo sekä realisoi mahdollisuuden myydä suomalaisia kiinteistökohteita venäläiselle ostaja-asiakaskunnalle.

Venäläisten kasvava kiinnostus hankkia kiinteistöjä Suomesta on erittäin positiivinen ilmiö ja tuo samalla mukavan piristyksen asuntokauppaan Suomessa. Tilastojen perusteella venäläinen ostaja maksaa korkeampaa keskineliöhintaa kiinteistöistä, verraten suomalaiseen ostajaan. Pääasiassa asiakkaamme markkinoivat ja myyvät kohteita Suomesta, mutta kauttamme myydään myös lukuisia kohteita Turkista, Kyprokselta Espanjasta ja Thaimaasta yms.  

Palvelut
Kiinteistöportaali
Kiinteistöportaali

Meidän perustamanne ”kiinteistökauppa venäläisille”-sivuston, WWW.DOM-FINLAND.RU, avulla suomalaiset asiakkaamme voivat suoraan itse tai avustuksellamme markkinoida kiinteistökohteitaan venäläisille henkilö- ja yritysostaja-asiakkaille. Kiinteistöportaalimme on yksi suosituimmista ja eniten käytetyimmistä kanavista venäläisten ostajien keskuudessa etsiä ja löytää suomalaisia kiinteistökohteita venäjänkielellä. Tarjoamamme markkinointikanava tavoittaa erittäin laajasti suomalaisten kiinteistöistä kiinnostuneet venäläiset ostajat ja sijoittajat. Tuhansia suomalaisista kiinteistöistä kiinnostuneita venäläisiä vierailee sivustollamme kuukausittain. Sivustomme, www.dom-finland.ru, on myös erittäin suosittu ja laajasti käytössä venäläisten kiinteistövälittäjien ja muiden yhteistyökumppaneidemme keskuudessa. 

Etsimme jatkuvasti venäläisille asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaisia kiinteistöjä Suomesta.

Harkitessasi kiinteistökohteesi myyntiä venäläiselle ostajalle voit käynnistää myyntiprosessin kätevästi ottamalla meihin yhteyttä tai täyttää suoraan lisätieto-lomakkeen kohteestasi tästä.

Teemme aktiivista hakukone-optimointia ja tämän avulla saavutamme mm. googlessa, yandexissa ja ramblerissa TOP-kärkituloksia. Kiinteistöportaalimme on myös laajasti esillä keskeisten sähköisten medioiden ja muiden julkaisujen avulla. Tämä takaa laajan kontaktipinnan palveluitamme hyödyntäville asiakkaille ja mahdollistaa suoran, loistavan näkyvyyden potentiaalisten loppukuluttajien keskuudessa. Lisätietoa tarjolla olevista myyntipaketeista löydätte TÄSTÄ.

Myyntipaketit
Ratkaisut
Ratkaisut

Toiminta-ajatuksena on tarjota toimivin ja suosituin kiinteistöportaali, jonka avulla suomalaiset kiinteistöjen myyjät ja kiinteistövälittäjät voivat, joko omatoimisesti tai avustuksellamme markkinoida vuokra- ja myyntikohteitaan sujuvasti ja tehokkaasti venäläisille ostajille sekä sijoittajille.

Tarjoamme palvelun avulla on mahdollisuus laajentaa potentiaalisten asiakkaiden määrää merkittävästi ja kasvattaa mahdollisuutta saada kiinteistökohde myytyä tai vuokrattua. 

Sivustomme päätoimenkuvana on edesauttaa venäläisiä ostajia, pääomasijoittajia sekä investoijia tulemaan mukaan kiinteistö- ja kehityshankkeisiin Suomessa.

Sivustomme on aktiivinen ja suosittu myyntikanava suomalaisille kiinteistöille Venäjällä.  Kohdealueemme on koko Suomi, erityisesti Itä-, Kaakkois-, Keski-, Pohjois- ja Etelä- Suomi. Tarjoamme yksityishenkilöille, yrityksille ja kiinteistövälittäjille mahdollisuuden markkinoida sivustomme kautta, suomalaisia kiinteistökohteita venäläisille ostajille. 

Kiinteistökauppapalvelumme on perustettu palvelemaan suomalaista sekä venäläistä elinkeinoelämää ja yksityisiä asiakkaita kiinteistö-, sijoitus- ja yritystoimintaa koskevissa toimeksiannoissa Suomessa.

Palvelut
Tilastot
Tilastot

Venäläisten kiinteistökaupat Suomessa ovat kasvussa. Tämä tuo piristävän sekä tervetulleen lisän asuntokauppaan, varsinkin viime aikoina suomalaisten ostajien ostovoiman heikentymiseen. Venäläisten ostamia suosituimpia kohteita ovat omakotitalot, kesämökit, vapaa-ajanasunnot, kaupunkiasunnot sekä rantatontit. Alueellisesti eniten venäläiset ostavat kiinteistöjä Pohjois-Karjalasta, Etelä- Savosta, Kymenlaaksosta sekä Etelä- Karjalasta. Suosituimmat kunnat ovat Savonlinna, Ruokolahti, Puumala, Imatra ja Lappeenranta. Myös laskettelu- ja lomakeskuksien läheiset alueet ovat erittäin kiinnostavia.

Isoimpien kaupunkien ja Venäjän junareitin varrella olevat kohteet ovat myös kysyttyjä venäläisten ostaja-asiakkaiden keskuudessa.

Kehitys
Kehitys

Toimintamalliimme kuuluu tarjota laadukas venäjänkielinen kiinteistöportaali, jonka avulla on mahdollista saada maksimaalinen hyöty kiinteistökohteiden markkinoinnista ja mahdollisimman laaja näkyvyys potentiaalisille venäläisille kiinteistöjen ostajille. Tarkoituksena on tuottaa helppokäyttöinen, toimiva ja tuloksia aikaan saava työkalu suomalaisille kiinteistöjen myyjille sekä kiinteistövälittäjille.

Keskitymme saamaan aikaan konkreettisia tuloksia ja asiakkaan etu on meillä aina etusijalla.

Laajennamme jatkuvasti yhteistyöverkostoamme Suomessa sekä Venäjällä kiinteistövälitys- ja rakennusalan yritysten sekä yksityisten henkilöiden kanssa.

Päämääränämme on tarjota ainutlaatuista, yksilöityä, toimivaa ja tehokasta palvelua!

Myyntipaketit
Myyntipaketit
Valitse omiin tarpeisiisi sopiva myyntipaketti
Lisätietoa
Palvelutarjonta
Palvelutarjonta
Tutustu kaikkiin palveluihimme
Lisätietoa
kiinteistöportaali
Suomen johtava kiinteistöportaali venäläisille
Laajenna kohdenäkyvyys myös Venäjälle ja myy nopeammin!
Lisätietoa
Fortuna
TÄYDEN PALVELUN TOIMEKSIANTO
Luotettava kumppani FORTUNA-KODIT LKV
Lisätietoa
Kysy meiltä
Kysy meiltä?
Tilaa takaisinsoitto
Onko sinulla kysyttävää? Tilaa meiltä takaisinsoitto!
Tilaa takaisinsoitto
Yritysesittely

«AV-GROUP RUSSIA», on suomalainen venäjänkaupan konsultointi- ja markkinointiyhtiö, joka on erikoistunut tarjoamaan markkinointikanavan suomalaisille kiinteistöjen omistajille, jotka ovat kiinnostuneita markkinoimaan itse omatoimisesti kohteitaan venäläiselle ostaja-asiakaskunnalle. Lisätietoa palvelutarjonnastamme löydätte TÄSTÄ.

Yhteystiedot
09-231 67 077
041-795-55-26
Яндекс.Метрика
яндекс
1157756-7770

«AV-GROUP RUSSIA», - kiinteistökauppa venäläisille | Venäjä Moskova-Pietari | Suomi-Jyväskylä | Puh. 09-231 67 077 | info@av-group.fi