«AV-Group Russia» - Kiinteistökauppa venäläisille
09-231-67-077
09-231-67-077
Etusivu \ Palvelut

Palvelut

Myyntipaketit

«AV-Group Russia»  on kehittänyt kiinteistöjen markkinointiin täysin unikaalisen toimintamallin ja työkalun.asuntolaina-2

Käytämme palvelustamme nimitystä premium- myyntipaketit, joissa korostuu yksilöllinen palvelu ja kiinteistökohteiden omatoiminen markkinointi asiakkaan haluamassa mittakaavassa.

Keskitymme pääsääntöisesti Venäjän kiinteistömarkkinoille ja vastaamme sen kysyntään Suomesta hankittujen kiinteistöjen osalta. 2010-luvun ilmiö on ollut venäläisten halu ostaa erilaisia kiinteistöjä Suomesta ja tätä ilmiötä myös yrityksemme hyödyntää.

Sivustomme kautta suomalaiset myyjät markkinoivat ja myyvät jatkuvasti venäläisille asiakkaille heidän toiveidensa mukaisia kiinteistöjä Suomesta.

Uusille asiakkaille: myyntipaketit

Pystymme tekemään kohteenne markkinoinnista venäläisille asiakkaille entistä tehokkaampaa ja yksilöllisempää. Meillä on valmiudet lisätä kohteenne näkyvyyttä laajemmalti venäläisissä markkinointikanavissa.


Meillä on tarjolla asiakkaillemme maksulliset myyntipaketit, joihin sisältyy:logo_av-group

Asiakkaamme voivat halutessaan markkinoida kohteitaan yksilöllisesti ja tehokkaasti Venäjällä meidän kiinteistökauppaan erikoistuneen sivustomme avulla.

asuntolaina-3Sivustomme on laajasti käytössä venäläisillä merkittävillä kiinteistönvälitystoimistoilla, jotka aktiivisesti markkinoivat ja myyvät kiinteistöjä Suomesta.
Yksilöllisemmät venäjänkieliset myynti-ilmoitukset
Mahdollisuus korostetumpaan ja näkyvämpään myynti-ilmoitukseen meidän venäjänkielisillä sivustoillamme, www.dom-finland.ru 
Asiakkaan halutessa ilmoitus kohteesta lisätään myös suosituimpiin venäjänkielisiin kiinteistöhakuportaaleihin
Palvelun kesto 3-7 kuukautta ja hinta alkaen 99 euroa
Myyntipakettiemme avulla nopeutat ja parannat mahdollisuuksia kohteen myyntiin

Myyntipakettimme ovat markkinoiden kustannustehokkain tapa saada aikaa konkreettisia tuloksia.

   Palvelumme avulla saatte maksimaalisen hyödyn kaikista markkinointikanavista ja kasvatatte mahdollisuutta saada kohteen myytyä. 

Harkitessasi kiinteistökohteesi myyntiä venäläiselle ostajalle voit käynnistää myyntiprosessin kätevästi ottamalla meihin yhteyttä tai täyttää suoraan lisätieto-lomakkeen kohteestasi TÄSTÄ.

Kiinnostuitko kiinteistövälityspalvelustamme, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan  puhelimitse/ sähköpostitse.

1
Ota yhteyttä
Konsultointia varten voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse/ s.postitse tai halutessasi tilata myyntipaketin suoraan sivuiltamme "Jätä ilmoitus"-kohdasta.
2
Toimita kohdetiedot
Voit toimittaa meille tiedot myytävästä kohteesta täyttämällä "Jätä ilmoitus"-lomakkeen tai s.postitse. Voimme myös vaivattomasti laatia myynti-ilmoituksen esim.etuovi/oikotie-ilmoituksesi pohjalta.
3
Valitse myyntipaketti
Valitse itsellesi sopiva ja tarpeittesi mukainen myyntipaketti sekä mahdolliset lisäpalvelut. Sovimme kanssasi markkinoinnin ehdoista ja toimitamme sinulle laskun myyntipaketista.
4
Myynti-ilmoituksen julkaisu
Sinulta saadun vahvistuksen ja maksun jälkeen, julkaisemme kohteesi venäjänkielisen myynti-ilmoituksen kiinteistöportaalissa, www-dom-finland.ru, lähetämme ilmoituslinkin ja markkinointi on alkanut.
Valitse sopiva myyntipaketti
Laajin ja kestoltaan pisin
Imperial-myyntipaketti

Imperial-myyntipaketti on laajin ja kattavin vaihtoehto markkinoida kiinteistökohdetta venäläisille. Palvelu on lähinnä suunnattu yksityisille- sekä yritysasiakkaille. Se sopii parhaiten vaativille, erikoisille ja arvokkaimille kohteille (luxus-talot tai kartanot, arvo-asunnot, isokokoiset maa-alueet tai tilat, kokonaiset liiketoiminnat, loma- ja majoituskeskukset sekä hotellit, luxus-loma-asunnot ja huvilat), jotka vaativat pidempää myyntiaikaa ja laajinta mahdollista näkyvyyttä. Sis. lisäilmoitukset portaaleihin ja yhden lehti-ilmoituksen. Tämä myyntipaketti on tarjolla eritoten myynti- ja sijoituskohteille. Palvelun hinta on 199 € ja kesto on 7 kuukautta. Lisätietoa muista myyntipaketeista TÄSTÄ

199 EUR + ALV
Tutustu ja tilaa
Perus-näkyvyys
Exclusive-myyntipaketti

Exclusive-myyntipaketti on kattava vaihtoehto markkinoida kiinteistökohdetta venäläisille. Palvelu on lähinnä suunnattu yksityisille- ja yritysasiakkaille. Se sopii kaikenlaisille kohteille (omakotitalot, asunnot, tontit, loma-asunnot ja mökit) ja on suosituin sekä tunnettu vaihtoehto asiakkaidemme keskuudessa. Tämä myyntipaketti on tarjolla niin myynti- kuin vuokrauskohteille. Palvelun hinta on 99 € ja kesto on 3 kuukautta. Lisätietoa muista myyntipaketeista TÄSTÄ

99 EUR + ALV
Tutustu ja tilaa
Laajempi näkyvyys ja pidempi kesto
Prestige-myyntipaketti

Prestige-myyntipaketti on laajempi ja kattavampi vaihtoehto markkinoida kiinteistökohdetta venäläisille. Palvelu on lähinnä suunnattu yksityisille- ja yritysasiakkaille. Se sopii eritoten erikoisille ja arvokkaimille kohteille (kalliimmat omakotitalot, arvo-asunnot, isokokoiset tontit tai tilat, toimitilat, yritykset, luxus-loma-asunnot ja huvilat), jotka vaativat pidempää myyntiaikaa. Tämä myyntipaketti on tarjolla niin myynti- kuin vuokrauskohteille ja tuo lisätehokkuutta ja lisänäkyvyyttä markkinointiin. Palvelun hinta on 149 € ja kesto on 5 kuukautta. Lisätietoa muista myyntipaketeista TÄSTÄ

149 EUR + ALV
Tutustu ja tilaa
Corporate-myyntipaketti

Corporate-myyntipaketti on suunnattu lähinnä kiinteistövälittäjille ja erikoisasiakkaillemme. Palvelu räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti, ottaen huomioon erikoistarpeet. Aluksi arvioimme kokonaistilanteen ja suunnittelemme strategian asiakkaan kiinteistökohteiden markkinoinnista Venäjällä. Kyseisen palvelun avulla asiakkaalle avautuu uusi markkinointikanava ja pääsy suoraan kosketuksiin venäläisten ostajien sekä sijoittajien kanssa. Asiakas saa paljon lisänäkyvyyttä ja jalansijaa Venäjällä sekä tavoittaa entistä paremmalla tavalla Suomessa aktiivisen venäläisen asiakassegmentin. Venäläisten kiinteistökaupat Suomessa ovat kasvussa. Tämä tuo piristävän lisän, suomalaisten ostajien ostovoiman heikentymiseen. Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää hyödyntämättä.Lisätietoa kiinteistövälittäjille tarjoamistamme ratkaisuista TÄSTÄ

Räätälöity ratkaisu
Tutustu ja tilaa
Muut palvelut
Lisäpalvelu
Lehti-ilmoitukset
Lisätietoa myyntipaketeista
Lisänäkyvyyttä lehti-ilmoituksella

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden toteuttaa lehti-ilmoitusmarkkinointia. Teemme yhteistyötä useiden venäjänkielisten julkaisijoiden kanssa.

mallilehtiSeuraavassa on esimerkki yhdestä suosituimasta vaihtoehdosta. Kyseinen lehti on ilmestynyt pitkää Venäjällä isommissa kaupungeissa, raja-asemilla ja Suomessa venäläisten turistien suosimissa paikoissa. Ilmestyy laajasti Pietarin ja Moskovan alueella. Tämän lisäksi myöskin Murmanskin ja Petroskoin alueella. Jakelu on erittäin laajaa ja lehti-ilmoituksen avulla on mahdollista saada nopeasti tuloksia aikaa. Kuukausittainen painos 85.000 — 115.000 kpl. Lehdestä ilmestyy kuukausittain uusi numero.

 • Laaja näkyvyys, nopeasti tuloksia aikaan
 • Jakelu määrä 85.000 — 115.000 kpl/painos
 • Levikki: Moskova, Pietari, Petroskoi jne.
 • Isommissa kaupungeissa, raja-asemilla ja Suomessa venäläisten turistien suosimissa paikoissa
Hinnasto (sisäsivut)
44x50 mm 44 lev. x 50 kork.
328 €
92x50 mm 92 lev. x 50 kork.
465 €
92x100 mm 92 lev. x 100 kork.
800 €
Muut koot ja vaihtoehdot
Tiedustele
*Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Paperilaskutuslisä 8,00 € / lasku.
Lisäpalvelu
Venäjänkielen tulkkaus- ja neuvontapalvelu
Lisätietoa myyntipaketeista
venäjänkielen tulkkaus- ja asiantuntemusta vaativa neuvontapalvelu


Meillä on tarjolla asiakkaillemme venäjänkielen tulkkaus- ja asiantuntemusta vaativa neuvontapalvelu. Tämä on oivallinen Tulkkaus2 ratkaisu, siinä tapauksessa, jos asiakas kaipaa kielellistä apua venäläisten kanssa kommunikoinnissa. Palvelumme laskutetaan tuntilaskutushintaan ja voidaan räätälöidä täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 • Tulkkaus- ja asiantuntemusta vaativa neuvontapalvelu
 • Kielellinen apua venäläisten kanssa kommunikoinnissa
 • Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan
Hinnasto
Laskutus tuntilaskutushintaan
Tiedustele
*Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Paperilaskutuslisä 8,00 € / lasku.
Täyden palvelun toimeksianto
Agentuuri-palvelu
Lisätietoa Fortuna-kodit LKV:sta
Fortuna-Kodit LKV:n palvelupaketti

«AV-Group Russia»  suosittelee lähinnä yksityisille asiakkaille agentuuri-palvelua. Jos asiakas jostain syystä ei saa myytyä business-1 kiinteistöään itse, on mahdollista aina kääntyä meidän kiinteistönvälitystoimiston, FORTUNA-KODIT LKV, puoleen. Agentuuri-palvelua on myös mahdollista käyttää tilanteessa, jossa potentiaalinen venäläinen ostaja on jo löytynyt, mutta asiakas kaipaa asiantuntijan avustusta itse kaupantekoon. Voimme suositella, syvällä kunnioituksen rintaäänellä, asiakkaillemme rautaisen ammattitaitoista LKV- pätevyyden omaavaa lailistettua kiinteistövälittäjää, FORTUNA-KODIT LKV, hoitamaan konkreettisen kaupanteon, valmistelemaan, valvomaan ja viemään kaupan loppuun saakka.

Tahdotko laajentaa näkyvyyttä kiinteistösi myynnissä ja kasvattaa mahdollisuutta löytää uusi ostaja operatiivisemmin? Onko Sinun omistamasi kiinteistö mahdollisesti juuri sellainen, jota venäläinen ostaja etsii parasta aikaa?

Ota meihin heti yhteyttä, niin toteutamme ajatuksenne käytännössä!

 
 
 • Täyden palvelun toimeksianto
 • LKV-lailistetun kiinteistövälittäjän palvelu
 • Anna ammattilaisen hoitaa kiinteistösi myynti
Hinnasto
MYYNTITOIMEKSIANTO
3-3,5 % + alv
*Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.
Kiinteistönvälittäjille
Corporate-palvelupaketti
Myyntipalvelupaketti kiinteistönvälittäjille
Lisätietoa palvelusta
Yksilöllinen palvelupaketti

Tekemällä yhteistyötä kanssamme, kiinteistövälittäjille avautuu loistava mahdollisuus markkinoida heillä myynnissä olevia kohteita myöskin venäläisille kiinteistönostajille ja sijoittajille. Meidän laaja markkinointiverkosto on myös kokonaisuudessaan yhteistyökumppaneidemme käytössä. Räätälöimme yksilöllisen palvelupaketin jokaisen yhteistyökumppanivälittäjän kanssa.

Lisätietoa palvelupaketista kiinteistövälittäjille TÄSTÄ.

 

Valmis kauppa- palvelu

Tämän lisäksi tarjoamme meidän yhteistyökumppanivälittäjille "valmiita kauppoja" sekä toimeksiantoja,  yksityisasiakkaille tarjoamamme agentuuri-palvelun välityksellä. 

Palvelua tarjotaan tilanteissa, joissa yksityinen myyjä-asiakas, jonka kohteelle on jo mahdollisesti olemassa ostaja, kaipaa ammattimaisen kiinteistövälittäjän apua kaupan loppuun viemiseksi. Ko. tilanteessa yksityinen myyjä-asiakas ohjataan yhteistyökumppanivälittäjiemme asiakkaaksi.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan  puhelimitse/ sähköpostitse. Tarvittaessa voitte soittaa meille numeroon, 09-2316 7077, jos tahdotte keskustella aiheesta tarkemmin.

 • Lisätehoa markkinointiin
 • Laajenna näkyvyyttä
 • Kohteiden markkinointi venäläiselle ostajasegmentillä
 • Nopeammat tulokset ja enemmän kauppoja
Hinnasto
Corporate-myyntipaketti
Tiedustele, sop.mukaan
Mökkivuokraus
Mökkivuokraus-paketti
Mökkivuokraus-palvelu
Lisätietoa myyntipaketeista
ANNA MÖKKISI MEILLE VÄLITYKSEEN!

ANNA MÖKKISI MEILLE VÄLITYKSEEN!

Myyntikohteiden lisäksi sivusto, www.dom.finland.ru, keskittyy myös suomalaisten loma-asuntojen, huviloiden ja mökkien välitykseen venäläisille.

Tekemällä yhteistyötä kanssamme, laajennat vuokrausmarkkinoita ja tavoitat venäläiset potentiaaliset matkailijat ja mökkivuokraajat

Haemme nyt lomamökkejä välitykseen, tee yhteistyösopimus kanssamme!

+ Teemme puolestanne kaikki kohde-esittelyyn tarvittavat käännöstyöt, laadimme vuokrasopimukset ja hoidamme itse varaustapahtuman venäläisten asiakkaiden kanssa.

+ Tilanteen niin vaatiessa toimimme myös tulkkina.

+ Puhelinpalvelu 24H hankalia tilanteita varten.

+ Puhelimessa palvelee suomea ja venäjää puhuva henkilö, jotta asiointi sujuisi helpommin.

 

2.3 MILJOONAA VENÄLÄISTÄ MATKAILIJAA
VIERAILEE VUOSITTAIN SUOMESSA.YKKÖSTOIVEENA MÖKKILOMA.

 

Keväällä 2010 avasimme majoitus- /vuokrauspalveluja venäläisille asiakkaille välittävän palvelun sivustollemme WWW.DOM-FINLAND.RU .

 
 [kuva]

Laskutamme ainoastaan toteutuneista kaupoista.

Markkinoimme asiakkaidemme vuokrauskohteita aktiivisesti Venäjällä.
 
Luottamuksellinen kiinteistökauppa on meille kunnia-asia ja noudatamme asiakkaidemme toiveita, hyödynnä tämä ns. "hiljaisen ja huomaamattoman vuokrauksen" mahdollisuus.
 
Kiinnostuitko mökkivuokrauspalvelustamme, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse/ sähköpostitse.

 • Luotettavat majoitusasiakkaat
 • Joustavat ehdot
 • Maksu vain toteutuneista kaupoista
 • Suomen- ja venäjänkielinen palvelu 24/7
 • Laajennat vuokrausmarkkinoita
 • Helpota vuokrausprosessia ja laskutusta
 • Kasvata kohteen näkyvyyttä
 • Tavoita venäläiset matkailijat ja mökkivuokraajat
 • Kohteesta saatu vuokratuotto kasvuun!
Hinnasto
Exclusive-myyntipaketti
Perusnäkyvyys ja lyhyt kesto
99 EUR + ALV
Tilaa heti
Jätä numerosi ja siirry seuraavaksi täyttämäänkohteen tietolomaketta, jonka jälkeen pyydämme sinulta vielä puhelimitse tilausvahvistuksen.
Exclusive-myyntipaketti

Exclusive-myyntipaketti on kattava vaihtoehto markkinoida kiinteistökohdetta venäläisille. Palvelu on lähinnä suunnattu yksityisille- ja yritysasiakkaille. Se sopii kaikenlaisille kohteille (omakotitalot, asunnot, tontit, loma-asunnot ja mökit) ja on suosituin sekä tunnettu vaihtoehto asiakkaidemme keskuudessa. Tämä myyntipaketti on tarjolla niin myynti- kuin vuokrauskohteille. Palvelun hinta on 99 € ja kesto on 3 kuukautta. 

Lisätietoa muista myyntipaketeista TÄSTÄ

Paketti sisältää:
Myyntipaketti
Hinta*
99 €
Ilmoituksen kesto
3 kk
Sopivuus
Yksityinen/yritys
Myynti-ilmoituksen käännöstyö venäjäksi
Kyllä
Kuvallisen ilmoituksen julkaisu www.dom-finland.ru sivustoilla
Kyllä
Päivitys ja muokkaus asiakkaan toiveiden mukaan
Kyllä
Yksilöllinen venäjänkielinen myynti-ilmoitus
Kyllä
Tekninen tuki 24/7
Kyllä
Neuvonta ja puhelintuki kiinteistökaupasta venäläisille
Kyllä
Säännöllinen raportointi asiakkaalle
Kyllä
Kohteen markkinointi kumppaniverkostolle, johon kuuluu yli 30 venäläistä välitystoimistoa
Kyllä
Ilmoituksen jatko (3 lisäkuukautta) – 50 %
Kyllä
Ilmoituskuvien määrä
12 kpl
Ilmoituspalvelu tarjolla myös loma-asuntojen vuokra-antajille
Kyllä
Venäjänkielen tulkkauspalvelu lisämaksusta**
Kyllä
Agentuuri-palvelu lisämaksusta**
Kyllä
*Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Paperilaskutuslisä 8,00 € / lasku.
**Kyseiset palvelut ovat lisäpalveluita ja niistä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.
Kuinka toimia:
Ota yhteyttä
Konsultointia varten voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse/ s.postitse tai halutessasi tilata myyntipaketin suoraan sivuiltamme "Jätä ilmoitus"-kohdasta.
Toimita kohdetiedot
Voit toimittaa meille tiedot myytävästä kohteesta täyttämällä "Jätä ilmoitus"-lomakkeen tai s.postitse. Voimme myös vaivattomasti laatia myynti-ilmoituksen esim.etuovi/oikotie-ilmoituksesi pohjalta.
Valitse myyntipaketti
Valitse itsellesi sopiva ja tarpeittesi mukainen myyntipaketti sekä mahdolliset lisäpalvelut. Sovimme kanssasi markkinoinnin ehdoista ja toimitamme sinulle laskun myyntipaketista.
Myynti-ilmoituksen julkaisu
Sinulta saadun vahvistuksen ja maksun jälkeen, julkaisemme kohteesi venäjänkielisen myynti-ilmoituksen kiinteistöportaalissa, www-dom-finland.ru, lähetämme ilmoituslinkin ja markkinointi on alkanut.
Prestige-myyntipaketti
Laajempi näkyvyys ja pidempi kesto
149 EUR + ALV
Tilaa heti
Jätä numerosi ja siirry seuraavaksi täyttämäänkohteen tietolomaketta, jonka jälkeen pyydämme sinulta vielä puhelimitse tilausvahvistuksen.
Prestige-myyntipaketti

Prestige-myyntipaketti on laajempi ja kattavampi vaihtoehto markkinoida kiinteistökohdetta venäläisille. Palvelu on lähinnä suunnattu yksityisille- ja yritysasiakkaille. Se sopii eritoten erikoisille ja arvokkaimille kohteille (kalliimmat omakotitalot, arvo-asunnot, isokokoiset tontit tai tilat, toimitilat, yritykset, luxus-loma-asunnot ja huvilat), jotka vaativat pidempää myyntiaikaa. Tämä myyntipaketti on tarjolla niin myynti- kuin vuokrauskohteille ja tuo lisätehokkuutta ja lisänäkyvyyttä markkinointiin. Palvelun hinta on 149 € ja kesto on 5 kuukautta. 

Lisätietoa muista myyntipaketeista TÄSTÄ

 

Paketti sisältää:
Myyntipaketti
Hinta*
149 €
Ilmoituksen kesto
5 kk
Sopivuus
Yksityinen/yritys
Myynti-ilmoituksen käännöstyö venäjäksi
Kyllä
Kuvallisen ilmoituksen julkaisu www.dom-finland.ru sivustoilla
Kyllä
Päivitys ja muokkaus asiakkaan toiveiden mukaan
Kyllä
Yksilöllinen venäjänkielinen myynti-ilmoitus
Kyllä
Tekninen tuki 24/7
Kyllä
Neuvonta ja puhelintuki kiinteistökaupasta venäläisille
Kyllä
Säännöllinen raportointi asiakkaalle
Kyllä
Kohteen markkinointi kumppaniverkostolle, johon kuuluu yli 30 venäläistä välitystoimistoa
Kyllä
Ilmoituksen jatko (3 lisäkuukautta) – 50 %
Kyllä
Ilmoituskuvien määrä
22 kpl
Korostetumpi ja näkyvämpi ilmoitus
Kyllä
lisänäkyvyys etusivulla, erikoistarjous-kohdassa
Kyllä
Lisäilmoitukset suosituimpiin venäjänkielisiin kiinteistöhakuportaaleihin
2 kpl
Ilmoituspalvelu tarjolla myös loma-asuntojen vuokra-antajille
Kyllä
Venäjänkielen tulkkauspalvelu lisämaksusta**
Kyllä
Agentuuri-palvelu lisämaksusta**
Kyllä
*Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Paperilaskutuslisä 8,00 € / lasku.
**Kyseiset palvelut ovat lisäpalveluita ja niistä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.
Kuinka toimia:
Ota yhteyttä
Konsultointia varten voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse/ s.postitse tai halutessasi tilata myyntipaketin suoraan sivuiltamme "Jätä ilmoitus"-kohdasta.
Toimita kohdetiedot
Voit toimittaa meille tiedot myytävästä kohteesta täyttämällä "Jätä ilmoitus"-lomakkeen tai s.postitse. Voimme myös vaivattomasti laatia myynti-ilmoituksen esim.etuovi/oikotie-ilmoituksesi pohjalta.
Valitse myyntipaketti
Valitse itsellesi sopiva ja tarpeittesi mukainen myyntipaketti sekä mahdolliset lisäpalvelut. Sovimme kanssasi markkinoinnin ehdoista ja toimitamme sinulle laskun myyntipaketista.
Myynti-ilmoituksen julkaisu
Sinulta saadun vahvistuksen ja maksun jälkeen, julkaisemme kohteesi venäjänkielisen myynti-ilmoituksen kiinteistöportaalissa, www-dom-finland.ru, lähetämme ilmoituslinkin ja markkinointi on alkanut.
Imperial-myyntipaketti
Myyntihitti, suosituin ja kattavin paketti
199 EUR + ALV
Tilaa heti
Jätä numerosi ja siirry seuraavaksi täyttämäänkohteen tietolomaketta, jonka jälkeen pyydämme sinulta vielä puhelimitse tilausvahvistuksen.
Imperial-myyntipaketti

Imperial-myyntipaketti on laajin ja kattavin vaihtoehto markkinoida kiinteistökohdetta venäläisille. Palvelu on lähinnä suunnattu yksityisille- sekä yritysasiakkaille. Se sopii parhaiten vaativille, erikoisille ja arvokkaimille kohteille (luxus-talot tai kartanot, arvo-asunnot, isokokoiset maa-alueet tai tilat, kokonaiset liiketoiminnat, loma- ja majoituskeskukset sekä hotellit, luxus-loma-asunnot ja huvilat), jotka vaativat pidempää myyntiaikaa ja laajinta mahdollista näkyvyyttä. Sis. lisäilmoitukset portaaleihin ja yhden lehti-ilmoituksen. Tämä myyntipaketti on tarjolla eritoten myynti- ja sijoituskohteille. Palvelun hinta on 199 € ja kesto on 7 kuukautta. 

Lisätietoa muista myyntipaketeista TÄSTÄ

 

 

Paketti sisältää:
Myyntipaketti
Hinta*
199 €
Ilmoituksen kesto
7 kk
Sopivuus
Yksityinen/yritys
Myynti-ilmoituksen käännöstyö venäjäksi
Kyllä
Kuvallisen ilmoituksen julkaisu www.dom-finland.ru sivustoilla
Kyllä
Päivitys ja muokkaus asiakkaan toiveiden mukaan
Kyllä
Yksilöllinen venäjänkielinen myynti-ilmoitus
Kyllä
Tekninen tuki 24/7
Kyllä
Neuvonta ja puhelintuki kiinteistökaupasta venäläisille
Kyllä
Säännöllinen raportointi asiakkaalle
Kyllä
Kohteen markkinointi kumppaniverkostolle, johon kuuluu yli 30 venäläistä välitystoimistoa
Kyllä
Ilmoituksen jatko (3 lisäkuukautta) – 50 %
Kyllä
Ilmoituskuvien määrä
30 kpl
Korostetumpi ja näkyvämpi ilmoitus
Kyllä
lisänäkyvyys etusivulla, erikoistarjous-kohdassa
Kyllä
Lisäilmoitukset suosituimpiin venäjänkielisiin kiinteistöhakuportaaleihin
5 kpl
Lehti-myynti-ilmoituksen julkaiseminen Venäjällä
Kyllä
”Personal Manager”
Kyllä
Ilmoituspalvelu tarjolla myös loma-asuntojen vuokra-antajille
Kyllä
Venäjänkielen tulkkauspalvelu lisämaksusta**
Kyllä
Agentuuri-palvelu lisämaksusta**
Kyllä
*Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Paperilaskutuslisä 8,00 € / lasku.
**Kyseiset palvelut ovat lisäpalveluita ja niistä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.
Kuinka toimia:
Ota yhteyttä
Konsultointia varten voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse/ s.postitse tai halutessasi tilata myyntipaketin suoraan sivuiltamme "Jätä ilmoitus"-kohdasta.
Toimita kohdetiedot
Voit toimittaa meille tiedot myytävästä kohteesta täyttämällä "Jätä ilmoitus"-lomakkeen tai s.postitse. Voimme myös vaivattomasti laatia myynti-ilmoituksen esim.etuovi/oikotie-ilmoituksesi pohjalta.
Valitse myyntipaketti
Valitse itsellesi sopiva ja tarpeittesi mukainen myyntipaketti sekä mahdolliset lisäpalvelut. Sovimme kanssasi markkinoinnin ehdoista ja toimitamme sinulle laskun myyntipaketista.
Myynti-ilmoituksen julkaisu
Sinulta saadun vahvistuksen ja maksun jälkeen, julkaisemme kohteesi venäjänkielisen myynti-ilmoituksen kiinteistöportaalissa, www-dom-finland.ru, lähetämme ilmoituslinkin ja markkinointi on alkanut.
Yritysesittely

«AV-GROUP RUSSIA», on suomalainen venäjänkaupan konsultointi- ja markkinointiyhtiö, joka on erikoistunut tarjoamaan markkinointikanavan suomalaisille kiinteistöjen omistajille, jotka ovat kiinnostuneita markkinoimaan itse omatoimisesti kohteitaan venäläiselle ostaja-asiakaskunnalle. Lisätietoa palvelutarjonnastamme löydätte TÄSTÄ.

Yhteystiedot
09-231 67 077
041-795-55-26
Яндекс.Метрика
яндекс
1157756-7770

«AV-GROUP RUSSIA», - kiinteistökauppa venäläisille | Venäjä Moskova-Pietari | Suomi-Jyväskylä | Puh. 09-231 67 077 | info@av-group.fi